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© Yuta Takahashi.jp
Mandarin natural chocolate makes “bean to bar” chocolates, employing chocolatiers consistently working on the entire manufacturing process from the roasting of cacao beans to the finished chocolate bar. We offer 60, 80 and 100% cacao chocolate bars only made with organic cacao and cane sugar.
We are idealists who pursue quality and believe in “improving the quality of people's lives”. This modernistic brand expresses itself through stunning white, an understated elegance and modernistic graphic design.
Our distinct identity, borne of our obsessive refusal to compromise, integrates a minimalistic elegance with a contemporary impression thus bringing the experience of a lovely, new brand to you.
マンダリン・ナチュラル・チョコレートは、カカオ豆の焙煎からチョコレートが出来上がるまでの全工程をショコラティエが一貫して行う「ビーン・トゥ・バー」製法の拘りあるチョコレート作りを行う。原料は有機栽培のカカオと蔗糖のみを使用し、カカオ配合率:60、80、100%のチョコレートバーを提供する。
私たちは品質を追求する理想主義、「人々の生活の質的向上」という理念、そして現代的な感覚を持つこのブランドを、目が醒めるようなホワイト、控えめなエレガンス、そして現代的なグラフィックデザインによって表現した。
妥協の無い拘りによって生み出された明確なアイデンティティは、ミニマルでエレガンス、コンテンポラリーな印象が融合する、美しく新しいブランド体験をもたらす。
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